Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą

surówka z kaspusty p. .

 

Składniki:

  • 0,5 główki kapusty pekińskiej,
  • 0,5 puszki fasoli czerwonej,
  • 3 łyżki oleju lnianego lub oliwy z oliwek,
  • 0,5 szklanki jogurtu naturalnego,
  • 1 przeciśnięty ząbek czosnku,
  • sól.

 

Wykonanie:

Kapustę kroję. Fasolkę płuczę na sicie. Mieszam wszystko razem. Jogurt łączę z solą, olejem i przeciśniętym ząbkiem czosnku. Dodaję do surówki. Odstawiam w chłodne miejsce.

Smacznego!

 

facebook

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s